top of page

Suomalaiseen metsä- ja outdoor -varusteisiin keskittynyt Anar lähti tukemaan taivallustamme kattavan valikoimansa kanssa. Käytössämme on mm. Muorra -mallin takki, housut ja merinovilla alusasu, sekä uutuustuotteina Uvja -mallin makuupussit.

Saimme Uhallan laadukkaat Onyx 3-layer kuoritakit suojaamaan sateelta ja tuulelta. Miellyttävän tuntoinen takki. Uhalla on myös uudehkona merkkinä mielenkiintoinen erilaisine vaatemalleineen.

Melomo on Oulussa sijaitseva packraft- ja melontavarusteisiin
erikoistunut liike
ja MRS paattien maahantuoja. Saamme Melomolta muiden palveluiden ja varustehankintojen lisäksi testikäyttöön 
MRS:n uuden Bow Bagin eli kannelle  kiinnitettävän  vetoketjullisen, vesitiiviin säilytyslaukun. Tällä retkellä tuote pääsee heti toimivuutensa ja kestävyytensä osalta arvoiseensa testiin.

Anar%20Logo_edited.jpg
Uhalla%20logo_edited.jpg
melomo

Erikoistukun erähenkinen ja kattava tuotevalikoima on tutustumisen arvoinen verkkokauppa. Meidän huomion herätti erityisesti  mielenkiintoiset Luxe Outdoor -kotateltat. Parin testireissun jälkeen käyttöömme on valikoitumassa malliston nelikulmainen Minipeak XL.
Erikoistukku toimii myös laadukkaiden Hanak -perhokalastusvälineiden maahantuojana ja saimmekin heiltä vielä ennen reissua vakuuttavat perhosetit kalojen kauhuksi käyttöömme.

Reissussa mukana myös Welhonpesä, joka on Suomen vanhin melonta-alan yritys ja täyden palvelun melontakauppa. Valikoimasta löytyy tavaraa moneen lähtöön, niin melonta- kuin retkeilypuoleltakin.

ERIKOISTUKKU.FI 2.jpg
Welhonpesä logo värikäs.jpeg

Nokian jalkineet tuovat tuttua ja turvallista suomalaista saapasosaamista kansamme käyttöön. Kevo Outlast High -malli pääsee vaelluksellamme Juhon jaloissa monipuoliseen ja pitkään testiin.

Tepon nuoruusvuosien kesätyöpaikka K-Market Muoniontori muonithaa mukavasti muutaman ensimmäisen etappimme, ettei näläkä pääse yllättämhään.

Suomen "koillisin" K-Market ruokkii reissuamme hyllyjensä antimilla, ja heillä voimme myös ladata kuvauskaluston akut seuraavaksi vuorossa olevaa Vätsärin etappia varten.

NJ_k_JPG.jpg
K-Market%20Muoniontori_edited.jpg
K-Market%20Na%CC%88a%CC%88ta%CC%88mo%CC%
bottom of page